Help! Mijn bedrijf groeit. Ik kom tijd tekort!

Je bent net begonnen met je eigen bedrijf. Je hebt je tijd hard nodig om opdrachten binnen te halen en dan moet je ook nog de administratie bijhouden. Voor de fiscus, voor de bank, maar vooral ook voor jezelf. Want met adequate cijfers kun je bijsturen. Hoeveel tijd ben je daarmee kwijt? Toch gauw zo’n 1-2 uur per week afhankelijk hoe hard je groeit. En dat gaat ten koste van het verder uitbouwen van je bedrijf of het gaat ten koste van je privéleven. En een accountant is erg duur. De Administratie Helpdesk kan die last uit handen nemen en je die kostbare tijd weer terug geven tegen een heel aangenaam tarief en met alle mogelijkheden om zelf direct inzicht te houden in de door ons gevoerde administratie. Neem contact op dan maken we een afspraak en kijken we wat de Administratie Helpdesk in jouw situatie voor je zou kunnen betekenen.

Recent Posts
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square