top of page

WERKZAAMHEDEN

Administraties

Wij voeren de administratie voor uw onderneming aan de hand van de door u (digitaal) aangeleverde stukken, facturen, bonnetjes, bankafschriften, kasboeken etc. en rapporteren periodiek aan u.

Belastingaangiftes

Wij stellen de BTW aangifte op per kwartaal.

Ook stellen wij de VPB aangifte op voor uw B.V.

In het geval van een VOF of eenmanszaak stellen wij de IB aangifte(s) op voor de ondernemer(s).

Jaarrekeningen

In het verlengde van de gevoerde administratie stellen wij de jaarrekening op voor uw onderneming. Wij berekenen tevens wat u aan belasting moet betalen

Prognoses

Niet opgenomen in de standaard modules is het opstellen van budgetten of prognoses. Wij kunnen dit uiteraard voor u verzorgen. Op basis van de door u aangeleverde input kunnen wij een volledige berekening maken van omzet en winstverwachtingen, balansverschuivingen en liquiditeitsprognoses. Niet regelmatig aan de orde maar bij (her)financieringsvraagstukken absoluut noodzakelijk.

Salarisadministraties

Niet in de modules opgenomen, maar wel uitvoerbaar tegen een meerprijs, is het voeren van de salarisadministratie (tot max. 10 personeelsleden).

Management Info

Ook niet opgenomen in de standaard modules is het op maat maken van een management informatie systeem, waarmee de ondernemer bijna over realtime bedrijfsinformatie kan beschikken om zijn beslissingen tijdig bij te kunnen sturen. 

Wil je meer weten? Neem contact op.
Onze modules bieden passende mogelijkheden voor alle bedrijfsvormen van ZZP, VOF tot B.V.
bottom of page